Gaan ook helemaal wild
  
Far Field - www.farfield.be

Elke week werken en genieten we van deze zalige permacultuurplek in Nevele. Waar de groentjes blozen, de bloemen pronken en de kruiden weelderig bloeien. De enthousiaste bende (Michiel, Steffi, Joost, Wout, Paul, Lieven, Sophie en Julie) heten je elke maandag welkom! 
Michiel - www.houdbaar.be
Voor landopbouw zonder vervaldatum. Houdbaar vzw ontwerpt en voert permacultuurprojecten uit. Van eetbare tuinen tot groendaken en voedselbossen, van zeisen tot wormenbakken en rocketstoves.
 
Tine - www.deavalonhoeve.be

Waar (h)eerlijk eten en permacultuur elkaar ontmoeten binnen holistisch leven.
 
Nicolas - www.huismus.be

Duurzaam bouwen doe je met HuisMus! Voor al je ecologische verbouwingen, gevels in kalei, isolatie met kalk hennep, houtbewerking voor binnen en buiten…
 
Ann Vansteenkiste
- www.curiosithee.be
Voor een (h)eerlijke kop thee, moet je bij Ann zijn, de grootste theesommelier van ons land! Een wijze vrouw met een missie!
 
Ben - www.foresttoplate.com

De wildplukgoeroe van ons land! Inspireert chefkoks, en jong en oud met lekkers en gezonds uit het wild.
 
Mier vzw - www.mier.be

Turning grey into green! Zo gaat dat bij Mier (Milieu Informatie Experimenteer Recuperatie Punt) vzw. Mier maakt de mooiste permacultuurontwerpen en voert ze uit, telkens met een zalig team van mensen!
 
Lieve - www.kruidencursus.com

Herboriste in hart en nieren. Oprichtster en bezielster van Wild Plant Forager, en nog véél meer dan dat.
 
Evelien & Bert - www.lingra.be

Deze website kwam tot stand dankzij broer en zus Jonckheere. Voor creatief talent en leuke ontwerpen moet je bij dit fantastische duo zijn!
 
Stephan Desmet 

Fotograaf van dienst! En één van de drijvende krachten achter Far Field. Geen groenten of spade in de hand, dan zal het zijn fototoestel zijn. Zorgt voor mooie natuurplaatjes van het veld en ook voor deze website. Merci Steffi!
 
Anneke - 
www.ayuryogacenter.be
Onze passie voor India bracht ons voor het eerst samen in het zuiden van dit mystieke land. Gefascineerd door ayurveda, gaat Anneke van start met haar gloednieuwe centrum voor yoga, ayurvedische consulten en massages. 


 
  
  
 
Beeldmateriaal