Teambuilding Groen van Doen
Een ontspannende, verbindende en duurzame teambuilding in een eetbare, groene oase op fietsafstand van Gent. We oogsten uit de tuin, koken op de rocketstove, bouwen een eettafel, genieten van een heerlijke bio-maaltijd vers van het veld, doen samenwerkingsopdrachten in en met de natuur, ontdekken permacultuur...

Een unieke teambuilding vol verwondering, uitdaging en plezier.

Een dag in verbinding met jezelf, de anderen en de natuur.
 De teambuilding gaat door op de prachtige permacultuurplek Far Field, een eetbare, groene oase.

Permacultuur is een ontwerpsysteem om de mens in al zijn behoeften te voorzien op basis van de sterkte en de veerkracht van natuurlijke ecosystemen.
 We kiezen voor duurzame mobiliteit en verzamelen daarom bij voorkeur met de fiets aan het natuurgebied de Bourgoyen. Zo kan er langs een prachtig fietspad langs het kanaal Gent/Brugge naar Far Field worden gefietst op 10 km van Gent. 

De teambuilding wordt georganiseerd door 
Michiel, Julie en Ruthdie elk vanuit hun eigen expertise deze dag mee vormgeven. Michiel leeft permacultuur, Julie is wild van kruiden en Ruth heeft een passie voor het begeleiden van mensen en groepen.
 
 
 
     
Praktisch
De teambuilding wordt georganiseerd voor groepen tussen 10 en 30 personen en kost €45 pp. excl. btw voor vzw’s en €65 pp. excl. btw voor bedrijven. Deze prijs omvat een gevuld programma van 9u30 tot 16u inclusief een verse, biologische lunch met koffie, thee en water. 

De concrete invulling van de dag wordt in overleg afgestemd op de groep. Is de prijs een probleem, dan kunnen we ook dit samen bespreken. 


Neem contact  met ons op voor een boeking of voor meer informatie: juliette@wildvankruiden.be

Wij kijken er alvast naar uit!